Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hollywood Undead

2019.03.03

A Hollywood Undead egy amerikai rap-rock együttes Los Angelesből. Az együttes tagjai jégkorongkapus maszkjához hasonló álarcokat viselnek és álneveket használnak. Sajátos stílusuk van, általában alternatív rock, hiphop és dance elemekből állnak dalaik. Sokan azonosítják őket a rap rockkal, vagy a nu metallal. A számok fele fél-alapú stílusban, míg a másik fele rock megközelítésű.

A zenekar több mint 20 millió lemezt adott el az USA-ban, és több mint 30 milliót világszerte.

A banda eredetileg 2005 június 3-án jött létre The Kids néven, amikor Jorel Decker (J-Dog), Aron Erlichman (Deuce)  és Jeff Philips (Shady Jeff) feltette a 'Hollywood' (később The Kids néven jelent meg) számukat a banda MySpace oldalára, pozitív visszajelzések reményében, ami odáig vezetett, hogy létrehozták a Hollywood Undeadet, a barátaikkal: George "Johhny 3 Tears" Ragan (régebben 'The Serverként' volt ismert); Jordon "Charlie Scene" Terrell; Dylan "Funny Man" Alvarez, és Matthew "Da Kurlzz" Busek.

A Shave magazinnal való interjúban J-Dog azt mondta, amikor a bandát megalkozzák "Mindenki, aki abban az időben a szobában tartózkodott, és tudott valamilyen hangszeren játszani, bekerült."

 forrás: wikipédia(a fordítás saját) 

 

A mappában található képek előnézete Hollywood Undead